RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillmagasinet i planB

(Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Nå kan du lese Spillmagasinets beste artikler og anmeldelser på papir.

(Spill): Fra og med det første nummeret av nye planB står Spillmagasinet bak bladets spilldekning. Mellom åtte og ti sider i hvert nummer vies nå til de digitale gleder og innholdet er det vår eminente spillredaksjon som står bak.

I årets første nummer har vi fokusert på «Killzone 2» og «Halo Wars» samt en rekke anmeldelser av blant annet «GTA IV» og «Mirror's Edge» til PC og «Tomb Raider: Underworld» til Wii. Til sammen finner du 14 spillanmeldelser i papirs form.

PlanB er et gratismagasin som kommer ut seks ganger i året, og har et opplag på 100.000. Du finner bladet i over 600 butikker, restauranter, kafeer og utesteder inkludert Platekompaniet, Burger King, Carlings, Urban, Utro og Session.

Ja, og så kan du lese Aylar Lies intervju av Karpe Diem, hvorfor fans av Surferosa er glade MariannThommasen ikke ble tannlege og at stjerneskuddet Matias Tellez ikke vil bli voksen. God fornøyelse!

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere