Spillmagasinet tilbake på luften

«Spillmagasinet», med programleder Frode Haugen, er tilbake på luften 18. april.

18.04.06 10:57

(Spillmagasinet): Redaksjonen i Spillmagasinet.no har ukentlig fått henvendelser fra lesere som lurer på når TV-programmet «Spillmagasinet» kommer tilbake.

I dag har vi den store gleden av å melde at programmet er tilbake på TV 2s søsterkanal TV 2 Zebra allerede 18. april.

For spillere, av spiller

Programlederen blir igjen Frode Haugen, men denne gangen uten faste makkere. Og programmet, det blir for spillere.

- Vi kommer til å gjøre ting ganske annerledes enn i de to forrige sesongene på TV 2. Vi satser mer på spillere, både hardcore og casual, og mindre på familie. Dessuten blir det mindre av mitt tryne på skjermen og mer spillbilder, sier Frode Haugen til Spillmagasinet.no, og presiserer:

- Programmet vil bli preget av spillhumor, ikke programlederablegøyer, samtidig som vi vil se på nye utgivelser med skarpere og mer kritiske øyne enn før.

«Spillmagasinet» blir dessuten ikke et program som danser etter salgslistenes pipe, men vier også tid til mindre kjente titler.

- Vi kommer til å ta for oss tema og spill som ikke bare er drevet av de store salgstallene og seere kan glede seg til en rekke featuresaker om kjente og kjære spill og morsomheter fra spillverdenen. Vi har også gitt terningkast på båten, sier Haugen.

Konkurranser

Programmet vil ukentlig sende konkurranser fra spillbutikken Spiderman i Oslo. Disse vil bli annonsert på Spillmagasinet.no i forkant.

Det blir også plass til litt forbrukerstoff for de ytterst kvalitetsbevisste.

- Ja, vi kommer til å ha en fast spalt hvor vi anbefaler gamle og gode spill som det fremdeles er mulig å få tak i. Vi skal også se nærmere på obskure spillfenomener og hvordan vi gang på gang lar oss lure av utviklere, sier Haugen.

Stor frihet

«Spillmagasinet» skal sendes på TV 2s søsterkanal TV 2 Zebra klokken halv ti om kvelden. Det gir programmet friheter det tidligere ikke hadde.

- TV 2 Zebra har ikke like god dekning som TV 2 så slikt sett vil det være færre mennesker som har mulighet til å se programmet. Men fordelen er at vi får større frihet til å lage et program som blir nøyaktig slik vi vil ha det, sier Haugen.

Ifølge kanalredaktør Geir Mikalsen får seks av ti nordmenn inn TV 2 Zebra. Han mener det er vitkig med et spillprogram på kanalen.

- Spillmarkedet er jo voksende og interessen for spill øker sterkt. Det er ingen andre kanaler som sender spill så vi synes det er viktig å vise et slikt type program på TV, sier Mikalsen til Spillmagasinet.no.

«Spillmagasinet» har premiere på TV 2 Zebra tirsdag 18. april klokken 21.25. Reprisen går hver fredag klokken 21.45.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag