RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillprinsen er tilbake

«Prince of Persia»-serien gjør sin 360-debut.

(Spillmagasinet): Actioneventyret «Prince of Persia» er en av de virkelig store spillklassikerne. Originalen ble lansert i 1989, og i spillet styrer du en prins som skal redde prinsessen sin fra den onde trollmannen Jaffar.

Animasjonene var de feteste vi hadde sett da spillet kom og vanskelighetsgraden var, og er, skyhøy. På bare en time skulle du navigere deg gjennom et enormt palass fullt av fiender, feller og krevende hopp, og sammen med et begrenset antall ekstraliv gjorde det så det bare var de mest hardbarka som satt igjen til slutt.

Nå har selskapet Gameloft tatt en titt på originalen og 2007-ifisert den. Grafikken er kjempepen og utviklerne har forandret mye på de mange brettene, blant annet har det dukket opp en rekke nye feller, hopp og sverdkamper.

Vanskelighetsgraden har også blitt lavere, ihvertfall hvis du spiller på «Normal Mode». I den lagrer spillet etter at du er ferdig med et brett, noe som absolutt ikke er tilfelle i «Time Attack Mode» eller «Survival Mode». Førstnevnte sender deg helt tilbake til start hvis du dør, og skjer det samme i «Survival» er det «Game over».

«Prince of Persia Classic» legges ut på Live Arcade onsdag 13. juni og kommer til å koste 800 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere