Spilte hun spillet feil?

Foto: TV 3 (TV 3)

Yvonne (21) ble den første som måtte reise hjem fra «Paradise Hotel», og innrømmer at hun følte seg sviktet av Øystein.

13.03.09 09:55

(SIDE2:) Selv om Nanna allerede hadde stilt seg bak Øystein i parseremonien, tok Yvonne sjansen på også å stille seg der.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dermed måtte Øystein velge mellom Yvonne og Nanna, og her var det Yvonne som trakk det korteste strået.

- Var forberedt
- I situasjonen der og da, så må jeg innrømme at jeg følte meg sviktet. Vi hadde mange gode samtaler, så jeg var forberedt, sier Yvonne Mariell Harjo Salomonsen til Side2

- Det var ingen sure miner, og både jeg og Nanna var litt forberedt på at enten jeg eller henne kom til å ryke, så det var ingen kjempesmell, sier hun.

Selv om de fleste på hotellet nok hadde sett at det var Noor som skulle ut, valgte ikke Yvonne å stille seg ved siden av henne og Rune.

- Jeg følte meg mer safe bak Øystein og trodde at det var der jeg hadde størst sjanse. Det følte jeg der og da i hvert fall. Jeg skjønte at Rune og Noor ville kjøre spillet uansett, sier hun og legger til at hun tror Rune nok hadde valgt Noor over henne.

Mye intriger
Til tross for at hun følte seg en smule sviktet, synes ikke Yvonne det var så ille å ryke ut først.

- For å være ærlig, så synes jeg det var helt greit. det har vært ganske pinlig og uvant å se meg selv på TV, innrømmer hun.

Allerede i den første uka på hotellet har det vært drama og intriger i fleng, men Yvonne forteller at det var ikke bare sånn det var.

- Som dere har sett, så har det jo vært en del intriger, men jeg synes det er kjipt at det bare er intrigene som kommer fram. Det er mye humor inne i huset også, og det kommer ikke så godt fram, sier hun.

Noor gjennomskuet planen
Kveldens partnerseremoni bar også preg av alle intrigene. Flere av deltakerne hadde klekket fram en plan der Kevin skulle lure Noor til å velge ham under partnerseremonien. Nanna skulle også stille seg bak Kevin, og ved at Kevin da valgte Nanna, skulle Noor etter planen på hodet ut av hotellet.

Se video av da Yvonne ble sendt hjem:

HTML EMBED
video_embed(12282,1);

Men Noor luktet lunta da Nanna dro overtalinga litt for langt, og planen falt i grus. Istedet ble det Ida som valgte Kevin, og dermed så Noor sitt snitt til å velge Rune.

Les mer: Spiller Noor et skittent spill?

Trekantdramaet mellom Noor, Ida og Rune fortsetter dermed også i denne episoden av «Paradise Hotel».

Les mer: Trekantdrama i Paradise Hotel

Rune er så redd for å såre Ida at han ikke har fortalt om at Noor og han kysset i trappa den første kvelden. Men nå er han så redd for at Ida skal få vite det av noen andre, at han bestemmer seg for å fortelle henne om det. Ida velger å ikke lage noe drama, da Rune forteller henne at det var Noor som prøvde å kysse ham, og ikke omvent.

Personlige grunner
Yvonne forteller at hun angrer på at hun ikke fikk vist seg ordentlig frem, men at det var grunner til at hun var litt tilbakeholden.

- Jeg var forsiktig, rolig og tilbakeholden. Jeg opplevde noe like før jeg dro inn i huset, så det gikk litt utover hvordan jeg egentlig er som person. Jeg skulle ønske at litt mer av meg kom fram, sier hun.

Ettersom det var en personlig sak ønsker hun ikke å gå dypere inn på hva som skjedde før hun sjekket inn på hotellet.

I motsetning til Ida som tidligere denne uka gikk ut i Her og NÅ og fortalte at hun ikke hadde sansen for nesten noen av gutta på «Paradise Hotel», var Yvonne svært fornøyd med utvalget.

Flotte karer
- Herregud, de er flotte. De har sin utstråling på hver sin måte. Absolutt verdige gutter til å delta i «Paradise Hotel», sier hun.

- Man er jo ikke der for å finne den store kjærligheten, men man vet jo aldri hvor man møter noen heller, men det er jo ikke «Jakten På Kjærligheten» heller. Øystein er nok mest min type når man ser på personlighet, sier Yvonne.

Les mer: - Ikke begynn å grine nå

Kveldens parseremoni har bestemt hvem som skal sove sammen med hvem i den kommende uka, og det var ikke de helt store overraskelsene.

Petter og Iris fortsetter å dele seng også neste uke. Det samme gjør Lene og Mats. Noor flytter ut fra Kevin og inn til Rune, mens Ida flytter inn hos Kevin.

Nye gutter på trappene
Øystein har som kjent byttet ut Yvonne med Nanna. Nanna går fra å sove alene til å bli samboer.

Neste uke dukker også to nye gutter opp i serien, og det blir spennende å se hvordan de andre guttene kommer til å takle det. Vil de markere sitt revir eller tar de imot dem med åpne armer? Vi holder en knapp på det første.

Se Paradise Hotel på TV3, mandager til torsdager klokken 21.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Paradise Hotel

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag