*Nettavisen* Nyheter.

Spis din hjertevenn

Kjenner du noen som «er så søte at du vil spise dem»? Vel, nå kan du gjøre nettopp det.

Takket være ny teknologi kan man nå plassere fargebilder, beskjeder, firmalogoer og annet direkte på sjokoladen. Ifølge trendychocolate.com er produktet håndlaget belgisk sjokolade bestående av en tolags plate. Topplaget består av hvit sjokolade med påtrykt bilde, og det nedre laget er laget av hvit, melke- eller mørk sjokolade.

En gammel legende om kakaobønnen og den tidlige sjokoladen var at de første bønnene visstnok kom fra paradis og fremla visdom og kraft til dem som spiste dem. Om man noensinne har sett en sjokoman i sjokoladerus, er en slik allegori meget begripelig.

Sjokoladen med det lille ekstra passer godt til litt spesielle anledninger, eksempelvis for å glede din kjære på Valentines dagen. Kjenner du noen som «er så søt at du vil spise dem»? Plasser et bilde av den sukkersøte på en bit sjokolade. Litt småmakabert er det kanskje å sette tennene i personens ansikt og mumse gjennom resten av kroppen med et glis. Kanskje heller en bedre idé om man fandenivoldsk (og med et hint av småpsykopatiske tendenser) vil «skade» en person man misliker¿

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.