Spis middag 50 meter over bakken

Foto: br1dotcom (Flickr/creative commons)

Ikke noe for deg med høydeskrekk.

12.01.10 15:37

(SIDE2): Har du for mye penger, eller bare lyst til å gjøre noe helt utenom det vanlige? Da kan du reservere verdens mest «luftige» bord.

DITS, eller Dinner in the Sky, er et unikt konsept som passer i alle mulige sammenhenger, alt fra å kunne se drømmebyen, golfbanen eller din villa fra et fugleperspektiv, til en uforglemmelig pokerrunde med gutta eller å arrangere din kjæres 30-årsdag på en måte hun eller han aldri glemmer.

Vinn en reise til New York: Klikk her!

Et noe spesielt bord
Dinner in the Sky-konseptet består av et bord med plass til 22 gjester. I tillegg er det plass til 5 personer i midten, hvorav en er representant fra DITS. De fire andre personene i midten kan være en kokk, kelnere og kanskje en fotograf. Bordet løftes av en mobil heisekran, og du bestemmer hvor lenge du vil være i luften.

Er det gourmetmiddag som står øverst på ønskelisten, så anbefaler vi å være litt forsiktig med drikkevarene. Dette er ikke matbordet du kan springe fra når du selv ønsker. Du kan selvsagt beordre at kranen løfter bordet opp og ned etter dine ønsker. En nedstigning de cirka 50 meterne tar omtrent ett minutt.

Se videofilm fra et Dinner in the sky-party hos Reiseplaneten.

Ikke i Norge – ennå!
Konseptet blir ofte benyttet av kjente selskaper som ønsker å gjøre litt PR for seg selv eller et arrangement. Men det arrangeres også til tider middager hvor du kan bestille enkeltplasser. Se hjemmesiden til konseptet for forskjellige arrangementer. Det kan nemlig bli litt vel dyrt om du skal dekke kostnadene for hele bordet alene.

Du har mulighet til å leie en «luftetur» i en rekke land, blant annet Dubai, Belgia, Nederland, England, Slovakia, Sør-Afrika og Sverige. Norge glimrer med sitt fravær, men det er fullt mulig å bli partner av Diners in the Sky. Mer informasjon på Dinnerinthesky.com.

Sjekk mat og uteliv på destinasjoner over hele verden hos Reiseplaneten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.