Spiste larver - til ingen nytte

Andrea ut av Robinson.

24.11.08 14:34

(SIDE2): Det var Andrea Huseby (23) som søndag etter omstemming måtte forlate Robinsonekspedisjonen etter 40 uker på øya.

Og det etter å ha kjempet seg gjennom kappestriden hvor hun måtte spise både larver, en levende reke, et råttent egg, humler og et rått fiskeøye.

Usikker før øyrådet
- Jeg føler meg usikker, sa Andrea før øyrådet og da det bare var tre stykker igjen å stemme på etter at både Britt Carin og Christopher hadde vunnet sin immunitet var det i realiteten George og Andrea det sto om til siste slutt.

Det var de to som fikk stemmene fra de andre og etter første runde sto det helt likt. Etter omstemming var det tre stemmer til Andrea og bare en til George.

Tommen mistet sin rett til å stemme fordi han ga seg først under kappestriden og derfor var det bare Britt Carin, Christopher, George og Andrea selv som stemte i Øyrådet.

Fordi Britt Carin vant kappestriden og svelget ned den ene ekle «delikatessen» etter den andre og Christopher klarte seg gjennom en iskald og regntung natt i buret uten mat, i 30 timer hadde de to immunitet i øyrådet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les saken: 30 timer innesperret i bur

- Jeg ble nok for sterk for dem, sa Andrea etter at hun måtte gi tapt. Hun innrømmet at det var kjipt å måtte forlate øya nå så tett opp mot finalen.

- Øya var hjemmet mitt og nå er det så kort vei til finalen, så der er kjempekjipt å ryke ut nå, sa hun.

Rett før hun røyk ut fikk hun allikevel en smakebit på hvordan det blir å komme hjem til Norge igjen. Da Tommen fikk lov til å ta med seg en for å se på video av de hjemme etter at han vant konkurransen valgte han Andrea, som kom ble nummer to.

- Den beste dagen
Det ble en tårevåt seanse for begge deltakerne og Andrea fikk en sniktitt på livet hjemme, der både mamma og pappa og hennes lille niese venter på henne.

- Jeg fikk ikke med meg hva de sa engang. Men dette er den beste dagen i mitt liv, sa en strålende blid Andrea etter videoklippet av familien.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.