RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Gameloft)

«Splinter Cell» lansert til iPad

Sist oppdatert:
55 kroner for seks timer spillunderholdning.

Gameloft annonserer at HD-versjonen av «Splinter Cell: Conviction» er lansert til iPad i den norske avdelingen av nettbutikken App Store. Spillet har vært ute en liten stund til iPhone og iPod Touch, og har også blitt oppgradert til iPhone 4 sin høyere oppløsning.

Iphone-versjonen har fått passelig gode kritikker. Stemning, grafikk og nivådesign får god omtale, mens blant annet spillets kunstige intelligens får en del kritikk. Versjonen til iPad skal være den samme som til iPhone, bare i høyere oppløsning. Og en litt stivere pris, «Splinter Cell Conviction HD» koster 55 kroner mot 39 kroner for iPhone/Touch-utgaven.

Anmeldelse: «Splinter Cell: Conviction» (hovedspillet)

Historien i mobilversjonen er den samme som i hovedspillet til PC, PS3 og Xbox 360. Du spiller spesialagenten Sam Fisher, men denne gangen er oppdraget privat. Du skal redde din datter som er blitt kidnappet, og jakten tar deg over store deler av verden blant annet Irak og en toppsikret bygning i Washington.

Gameloft lover opp til seks timers spilletid, samt elleve brett i åtte forskjellige verdener. Våpenarsenalet inneholder blant annet jaktrifle, AK47-gevær og bazookaer.

Se «Splinter Cell Conviction HD» i aksjon:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere