RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sponser kjendisenes ferie

Kjente personer blir med Star Tour på ferie, mot at de skriver om det etterpå.

(SIDE2): Sammen med hele familien drar kjendiser som Trine Grung, Trude Mostue og John Skau på charterferie med Star Tour. Gjennom private reisebrev og bilder presenteres ferien senere på nettsidene til feriearrangøren.

For kikkere
Star Tour mener likevel ikke at dette er ren reklame.

- Jeg vil ikke kalle det reklame, det er vel mer kikkeren i oss som vil ha dette. Hos Fritidsresor i Sverige har dette vært en stor suksess, så nå prøver vi oss i Norge, sier informasjonsrådgiver Elisabeth Larsen-Vonstett til Side2.

Hun vil ikke kommentere hva kjendisene får for å utlevere seg på selskapets nettsider, men kommenterer kontraktene på følgende måte:

- Deler av reisen er i Star Tour-regi, men vi legger ingen bånd på hva de skriver fra turen med oss. Vi vil bare ha mer innhold på sidene våre og disse sakene publiseres både på forumet vårt og på våre andre nettsider, forklarer Larsen-Vonstett.

Ingen redigering
Hun presiserer at både kjendiser og andre brukere kan skrive hva de vil på charterselskapets forum. Så langt kan selskapet konstatere at bidragsyterne bare er positive til Norges ledende feriearrangør.

Trine Grung er den første av de profilerte kjendisene som frontes på nettsidene. På nettsidene er det publisert bilder av både henne og hennes ektemann Jostein Flo, samt deres to barn, Casper og Frida.

- Kanariøyene er et feriemål som passer godt for oss. Vi er en aktiv familie som går masse på tur i fjellet. Av og til trenger vi bare å roe ned, gjøre ingenting og bare være sammen. Da er det Kanariøyene vi drar til, sier Trine Grung på nettsidene til Star Tour og i en pressemelding som ble sendt ut onsdag.

På telefon er imidlertid ikke Trude Grung særlig interessert i å fortelle Side2 om sin chartertur med Star Tour.

- Jeg har ingen kommentar. Dette er mellom Star Tour og meg, sier hun når Side2 ringer.

Tilfreds reisearrangør
Grung er imidlertid ikke den eneste som er fornøyd med turen.

TV-veterinær Trude Mostue har skrevet følgende:

- Jeg må si at alle bildene jeg hadde sett av resortet løy. I virkeligheten var det mye finere. Her var det helt perfekte turområder, fine strender og hotellområdet, Playa Flamingo hadde alt.

Star Tour innrømmer at de er tilfreds med at kjendisene er tilfreds.

- Hadde det ikke vært de helt store opplevelsene, hadde jeg kanskje ikke sendt ut en pressemelding, innrømmer informasjonsrådgiveren.

Anbefaler Kanariøyene

Se bildene og les resten av reisebrevet hos Star Tour.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere