RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sponsor Service solgt til skrappris (Ny)

Sist oppdatert:
Konkursboet etter Sponsor Service-fallitten er solgt til skrappris
Dermed er punktum satt for en av føljetongene i pressen de siste ukene.

Konkursboet i Sponsor Service og onTarget har i dag inngått avtale om at onTarget får rett til å videreføre og nyttiggjøre seg alle rettighetsavtaler innen sport og kultur i Norge som er inngått av Sponsor Service. Avtalen innebærer dermed en mulighet for kontinuitet i samarbeidsavtaler for de parter som er rammet av konkursen i SponsorService.

Det økonomiske oppgjøret for avtalen innebærer en kontantutbetaling på 3 millioner kroner fra onTarget til konkursboet. I tillegg vil det være provisjonsdeling i to år knyttet til fremtidige avtaler som er berørt.

Boet er videre i dialog med interessenter til Sponsor Service ASA' datterselskaper i Norge og Sverige. Selskapets datterselskap i Finland, Sponsor Service OY er solgt for 4 millioner til ledelsen i det finske selskapet. Bostyret arbeider videre med realisasjon av øvrige aktiva tilhørende boet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere