Gå til sidens hovedinnhold

Spørsmålene menn hater

Forholdet går strålende, men plutselig stiller hun et spørsmål som kan ødelegge alt.

(SIDE2:) Når de vanskelige spørsmålene kommer, så er det greit å vite hvilke svar hun vil godta.

Health 24 har samlet noen vanskelige spørsmål og noen gode svar som kan hjelpe deg med å unngå diskusjoner.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hvorfor tror du ditt forrige forhold ikke fungerte?
Dette er et lurespørsmål. Hvis han sier at det var hans skyld, så gir han sin nye kjæreste ammunisjon. Hvis han sier at det var ekskjæresten sin skyld, så virker det som om han tror han er perfekt og bare er ufin. Tidligere forhold er også privat og med mindre informasjonen kommer frivillig, så er det greit å ikke tråkke i det området.

Det var tydelig at jeg hadde mindre vett da jeg valgte henne enn da jeg valgte deg, er et mulig svar på spørsmålet hennes.

Når tror du vi kan få nye gardiner i stua?
Hun mener en gang i fremtiden og han tenker: «Herregud, hun vil ha de i morgen og vi har ikke råd til dem». Han har ikke engang lagt merke til gardinene og ville ikke ha vært i stand til å si hvilken farge de hadde dersom du hadde spurt han på et sted hvor han ikke kunne se dem. Spørsmål som dette skrur opp det finansielle presset mange menn kan føle i et forhold.

Vi har ikke så mye penger akkurat nå, hvor tror du vi kan spare inn litt de neste par månedene slik at vi får råd, kan du svare på dette spørsmålet.

Vet du hvilken dag det er i dag?
Nei, det vet du ikke, og det er derfor hun spør. Redselen dette spørsmålet utløser er stor. Det å glemme bursdager og jubileum eller Valentines Day kan gi kjæresten din ammunisjon i flere uker framover. Fyll inn disse dagene i kalenderen din eller lagre de i kalenderen på mobilen. Det er verdt bryderiet. Når du glemmer en kvinnes bursdag, så hører hun beskjeden klart og tydelig at du ikke lenger elsker henne eller bryr deg om henne, selv om det er sant eller ei.

Selvfølgelig vet jeg hvilken dag det er, men de kunne bare levere på ettermiddagen, så du må bare være litt tålmodig. Da kjøper du deg litt tid til å finne ut hvilken dag det er og til å kjøpe noe fint til henne.

Synes du bestevenninnen min er attraktiv?
Nok et lurespørsmål. Hun ville ikke ha spurt dersom hun ikke synes venninnen var attraktiv. Hvis du sier at du synes hun er det, så kan du være i store vanskeligheter. Hvis du sier nei, så tror hun enten at du lyver eller at du bare er ufyselig.

Jeg kan se hvorfor menn synes hun er tiltrekkende, men det er jo en grunn til at jeg har valgt deg og ikke henne. Da gir du henne et kompliment samtidig som om du ikke utelukker at venninnen er tiltrekkende.

Hvor tror du forholdet vårt er på vei?
Oi, oi. Dette kan få hjertet til å stoppe. Vil hun at du skal fri, ha en evaluering av deres siste uke sammen eller bare forsikre seg om at du fortsatt synes hun er tiltrekkende? Muligens alle tre tingene. Det er derfor du må trå varsomt, særlig hvis du er litt redd for forpliktelser. Prøv og vær ærlig, så langt det går. Det er ikke noe poeng i å bli manipulert inn i noe bare fordi du er høflig.

Det er ikke noe jeg kan bestemme på egen hånd. Og i tillegg, så er jeg usikker på hva du mener med det spørsmålet. Kan du klargjøre litt? Da slipper du å svare, og det er ikke sikkert hun mente det så alvorlig som det du trodde.

Liker du bedre å være sammen med vennene dine enn med meg?
Dette er et dødelig spørsmål. Ingen liker å være sammen med bare én person hele tiden. Alle får forskjellige ting fra forskjellige venner. Alle trenger variasjon. På en måte vil svaret være ja, men også nei. Både du og kjæresten din trenger å godta at venner er en viktig del av støttestrukturen og det er ikke noe galt i å trives sammen med dem.

Jeg håper virkelig at det at du tilbringer to kvelder i uka med vennene dine ikke betyr at du ikke elsker meg lenger. Det er et mulig svar på dette spørsmålet.

Hva tenker du på?
Det er ingenting som ødelegger stemningen mer enn dette spørsmålet. Man deler det man tenker på hvis de vil eller føler en trang til å snakke om det. Det å bli spurt er ensbetydende med en invasjon av privatlivet. Vi trenger alle vår egen private verden med tanker og følelser uansett hvor nærme vi står hverandre.

Jeg tenkte på hvor godt det ville ha vært med en kopp kaffe akkurat nå. Vil du ha? Da unngår du å fortelle hva du egentlig tenkte på, samtidig som du kan lage en rykende varm kopp kaffe til din kjære.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene