RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kaland, Ole (Ole Kaland, NRK)

Sporty og rocka

Sjekk hvordan Ingerid Stenvold (33) holder formen.

(SIDE2:) Nyhetsanker Ingerid Stenvold (33) har bakgrunn i blant annet NRK-sporten og Lydverket, og er også tidligere toppidrettsutøver. Hennes trening består av høy intensitet og med rock på øret.

Denne artikkelen er levert av: trening.no

Stenvold trener i gjennomsnitt fire ganger i uken, og det varierer i alt fra tre timers langrennsturer til effektiv kombiøkt bestående av mølleløping og styrketrening.

- Når skiføret er så perfekt som det var i vinter, er det ingenting som slår det å komme seg ut i marka på ski, sier Stenvold.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Derfor trener Ingerid
Etter at 33-åringen la opp som toppidrettsutøver er ikke behovet for å konkurrere like stort lenger. Det som motiverer henne til å trene nå er rett og slett gleden hun får av å bruke kroppen sin og å være i OK form.

- Jeg gikk noen turrenn i fjor vinter, inkludert Birken – det var første gang på ti år, og det blir sannsynligvis ti år til neste gang.

Den sporty nyhetsankerne liker aller best å trene ute i naturen og er en ivrig bruker av Oslomarka. Og for å nyte treningen maksimalt er det viktig med riktig treningsmusikk.

- Gluecifer, Ramones, Elvis Costello, Pixies – det må være rock og det må være tempo!

LES OGSÅ:
Carsten Skjelbreid:Sportslig danseløve.
Anna Anka: Topptrent Hollywood-frue.

Selv om Stenvold trener mye mener hun det er viktig å ikke bli overfokusert på kosthold.

- Jeg prøver å være flink, men har helt sikkert mye å gå på. Jeg synes det er viktigere å slappe av og kose seg enn å være krampaktig sunn hele tiden. Mange – særlig jenter – har en tendens til å bli helt ko-ko når det gjelder kosthold. For meg er sjokolade livskvalitet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere