RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spotify går klassisk

Musikktjenesten Spotify har ikke bare dårlige nyheter på lur for tiden.

Spotify er utvilsomt et av det friskeste pustene som har kommet på nettet de siste årene, og har vist hva som skal til for å gjøre lovlige musikktjenester attraktive.

Det ble derimot ramaskrik når selskapet for noen uker siden annonserte at de var nødt til å slette store mengder musikk fra katalogen, og gjøre enda mer musikk utilgjengelig i mange land. Dette førte blant annet til at fem av de ti mest populære albumene på tjenesten ikke ble tilgjengelig for norske brukere.

Men det er ikke bare dårlige nyheter fra den kanten om dagen. I forrige uke forbedret de lydkvaliteten på tjenesten til dels betraktelig, og i dag har Spotify annonsert at de har signert en avtale med plateselskapet Naxos.

Naxos er verdens største plateselskap for klassisk musikk, og Spotify melder at de med denne avtalen i løpet av de neste månedene vil legge inn over 100.000 sanger.

Dermed befester tjenesten seg seg som en enda større allsidig tjeneste for musikkelskere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere