*Nettavisen* Nyheter.

Sprakk i andreomgang

VIF-rekruttene tapte 1-4 etter ledelse ved pause.

- Resultatet lyver litt og gir ikke et riktig bilde av kampen, men når det er sagt handler fotball om å score mål, og KIL/Hemne var bedre enn oss foran kassa i dag, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Thomas B. Sæteren/VIF Media

1-4-tap ser stygt ut på papiret, men Vålerenga startet best og ledet 1-0 til pause.

- Vi startet kampen bra, rullet ball og følte egentlig at vi hadde god kontroll på kampen. Relasjonene mellom Anders Lie og Bardh Shala på topp begynner å sitte og etter en halvtimes spill resulterte det i at sistnevnte sendte oss i ledelsen.

Kampen snudde
Etter pause snudde imidlertid kampen fullstendig.

- Det glapp litt for oss i starten av andreomgang. Vi slapp inn to mål før fem minutter var spilt og mistet taket på kampen. Vi begynte å mase og måtte jage scoring.

- Vi flyttet opp folk, men fikk ikke uttelling. I stedet økte hjemmelaget til 3-1 med et langskudd helt oppe i krysset før omgangen var halvspilt.

Tross tomålsledelse til hjemmelaget, ga ikke VIF-gutta opp.

- Nei, vi trodde faktisk fortsatt at vi kunne ta igjen ledelsen. Banespillet var jevnt og vi hadde vært best de første 45 minuttene. Vi hadde imidlertid ikke kruttet som skulle til i dag og KIL/Hemnes 4-1-scoring knappe kvarteret før full tid var spikeren i kista for oss.

Skal mobilisere
Selv om VIF-rekruttene tapte mot bunnlaget er ikke Mikkelsen bekymret for tabellsituasjonen.

- Vi var formlaget i avdelinga sammen med Skeid før denne kampen, og skal mobilisere det vi har til de neste hjemmekampene. Jeg er ganske trygg på at vi holder plassen.

KIL/Hemne – Vålerenga2 4-1 (0-1)

Mål: 0-1 Bardh Shala (30), 1-1 KIL/Hemne (47), 2-1 KIL/Hemne (49), 3-1 KIL/Hemne (58), 4-1 KIL/Hemne (77)

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof – Amin Nouri (Emilio Garcia fra 67), David Brocken, Stian Eriksen, Joakim Eyde – Adnan Haidar, Fredrik Carlsen, Nikolai Djupesland, Kristian Brix (Christer Jensen fra 37) – Anders Lie (Kent Brekke Jensen fra 75), Bardh Shala

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.