RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spraydate skifter navn

Sist oppdatert:
Etter fem år i de singles tjeneste skifter Norges største datingtjeneste navn og kommer i helt ny drakt.

(Side2:) SprayDate ble lansert i Norge 1.februar 2000, og ble på kort tid en av Norges mest populære nett-tjenester. Nå skifter tjenesten navn og kommer i helt ny drakt:

- Spray er ikke lenger et brand for oss, og det var derfor naturlig med denne endringen, sier Linn Glasø.

Tidligere var hun ansvarlig for SprayDate, nå heter tjenesten egentlig kun Date.

- Vi kommer til å omtale den som Side2 Date ofte, først og fremst på grunn av den nære tilknytningen til nettstedet, sier Glasø.

Tjenesten vil ha det samme innholdet som den tidligere har hatt, men kommer i helt ny drakt:

- I over syv måneder har vi jobbet med å gjøre tjenesten visuelt vakrere og mer brukervennlig, sier Glasø. Likevel, som med alt som er nytt, vil det selvfølgelig være en overgang. Grepene vi har tatt er for å gjøre det best mulig for brukerne, og la de påvirke utseendet på sine profiler i større grad enn i dag. Alle tilbakemeldinger vil være positivt.

Det er nå over 580.000 registrerte profiler på tjenesten, og det er nærmere 3500 mennesker online samtidig i de mest trafikkerte periodene.

Her finner du siden

Slik virker Date

Ved å opprette en profil på Side2 Date får du tilgang til flere hundre tusen andre brukere. Helt anonymt har du muligheten til å surfe rundt å kikke på andres profiler, bilder, lese i dagbøker og gjestebøker etc. Enten du er på utkikk etter en kjæreste, en venn, noen å chatte litt med eller bare er litt nysgjerrig, vil du helt sikkert finne noen du liker på Side2 Date. Side2 Date er en gratis tjeneste!

Her kan du registrere deg og få din egen profil, hvor du kan la andre få bli kjent med deg. Om de synes du er interessant og har lyst til å komme i kontakt med deg, kan de enten sende deg en melding på Side2 Date, eller legge igjen en beskjed i din gjestebok.

Når du registrerer en profil på Side2 Date, oppfordrer vi deg til å være ærlig. Før du vet ordet av det har du fått så god kontakt med en annen bruker, at dere bestemmer dere for å møtes... I tillegg anbefaler vi deg å legge ut et bilde av deg selv på profilen, for å øke mulighetene for å bli lagt merke til. Les mer om våre bilderegler her. Du kan redigere din profil til enhver tid ved å klikke deg inn på «Min Side», og deretter på «Endre Profil».

Dersom du ønsker å gjøre din profil mer spennende samt få flere rettigheter og muligheter, tilbyr Side2 Date noe som heter goldmedlemskap. Ønsker du å være goldmedlem betaler du en liten sum penger for dette og du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å være goldmedlem. Etter at tiden du har betalt for er gått ut vil du automatisk bli spurt om du ønsker å fortsette som goldmedlem, eller om du heller vil ha et gratis abonnement.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere