*Nettavisen* Nyheter.

Spreke Fotballfrue er fem måneder på vei

Foto: Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue/Instagram)

Delte treningsbilder på bloggen.

18.07.13 09:05

(SIDE2): Den velkjente bloggeren «Fotballfrue», eller Caroline Berg Eriksen (26) som hun egentlig heter, delte bilder av seg selv i treningstøy på Instagram og på egen blogg denne uken der hun røper at hun nå er 21 uker på vei.

I forrige måned slapp hun nyheten om at hun og fotballektemannen Lars-Kristian Eriksen (29) venter sitt første barn. Litt senere skrev hun at det høyst sannsynlig er en liten jente på gang.

Liten mage - ennå
Caroline er for tiden på ferie i Frankrike sammen med Lars-Kristian. Et av bildene hun har delt fra turen har fått nesten 6000 liker på Instagram, men mange undrer seg over at Caroline har så liten mage til å være fire måneder unna fødselen.

- Jeg merker selv endringer som ikke er så synlige for andre, og det er klart at folk som ikke kjenner meg har vanskeligere for å se disse endringene. Magen har vokst i våre øyne og livmoren kan kjennes rett over navlen, men magen er fortsatt veldig liten. Andre ting vokser i hvert fall fortere enn akkurat den hos meg, sier hun til God Kveld Norge.

Diskusjonene om gravidmagen, og når den setter inn, blir diskutert heftig under bildene Caroline deler. De aller fleste var bare positive og fine kommentarer om hvor frisk og fin 26-åringen ser ut i sitt første svangerskap.

Flere av jentene skriver også at de selv opplevde at magen ikke kom før fra uke 25 til og med uke 28.

Klikk på bildet for å forstørre.

Gleder seg
Overfor God Kveld Norge sier Caroline at hun nyter svangerskapet, og ser spent mot å bli mamma.

- Spent på hvordan svangerskapet vil utvikle seg, magen vil sikkert komme mer og mer fremover nå. Hittil har det bare vært stas å være gravid, og jeg føler meg veldig heldig, sier Caroline.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Lars-Kristian Eriksen

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag