RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Den gamle billettboden var sprengt i fillebiter.
Den gamle billettboden var sprengt i fillebiter. Foto: MMS: Terje Vågenes

Sprengte billettbod

Sist oppdatert:
Billettboden ved Krohnsminde idrettsbane ble sprengt til pinneved fredag morgen. Politiet er usikker på hva som er motivet bak.

- Vi vet ikke hvorfor den er blitt sprengt, men vi har en patrulje der oppe nå som undersøker saken, sier operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

- Er det blitt brukt sprengstoff?

- Det vet vi heller ikke, sier Andersen.

Politiet fikk melding om den sprengte billettboden klokken 09.40. Den ligger like bak Forum video på Danmarksplass, ved porten inn til Løv-Hams hjemmebane. Ingen personer kom til skade, men billettboden er fullstendig knust.

- Det var bare flaks at ingen var til stede da det skjedde, for våre folk skulle egentlig ha vært der akkurat da. Tilfeldighetene gjorde at de var et helt annet sted, sier vaktmester Terje Vågenes, ved idrettsanlegget.

Han har vært og inspisert den istykkersprengte boden og har sin teori om hva som skapte eksplosjonen.

- Jeg observerte en colaboks som lå der, og jeg tror det er synderen. Mistanken min går til skoleungdom som har fylt gass på en komprimert colaboks og plassert den i den gamle boden, tror Vågenes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere