RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Springsteen hedret 22. juli-ofrene

Sist oppdatert:
Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Da Bruce Springsteen entret scenen på Rådhusplassen søndag kveld, gjorde han slutt på mange måneder med spekulasjoner.

Helt siden det ble kjent at han skulle holde konsert i Norge før og etter 22. juli har det gått rykter om at han kom til å delta i et arrangement. Det naturlige stedet var minnekonserten i Oslo, men produsenten NRK har verken villet avkrefte eller bekrefte at han sto på artistlisten.

Springsteen kom ikke alene, men hadde med seg sin gamle venn og medmusikant, E Street-gitaristen og «Lilyhammer»-skuespilleren Steven van Zandt, på scenen.

Og søndag var det nettopp det 62-åringen gjorde da han fremførte « We shall overcome» med akustisk gitar og munnspill, og med Little Steven diskré ved sin side, også han på akustisk gitar.

En av grunnene til at NRK ikke valgte å kunngjøre at den verdenskjente rockeren kom til å opptre, var ønsket om å vektlegge at dette ikke skulle være noe Springsteen-show. Bortsett fra Laleh, var da også alle de andre musikerne norske. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere