RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sprintøkt for Vålerenga

Se innslag fra sprintøkta her

Vålerenga-spillerne har egentlig ferie i disse dager, men allikevel er det flere av spillerne som er på Valle og trener for å legge grunnlaget for neste sesong.

Leif Olav Alnes omtales som Norges beste sprinttrener, og torsdag avholdt han en frivillig sprintøkt for Vålerenga-spillerne. Midtstopper André Muri var én av de som var på trening, og forsikrer VIF TV om at han ikke har aversjoner mot å ha ferie.

- Det er overhodet ingen aversjon mot ferie, men det skal ikke mange dagene eller timene til før det begynner å krible og overskuddet er der, så da må vi bli kvitt det. Da kan man bruke det til å bygge opp formen til neste sesong og slå to fluer i en smekk, sier Muri.

Muri forteller at innstillingen i Vålerenga-troppen er at man ikke skal gå i samme fella som Fredrikstad og Molde gjorde etter å ha tatt seriesølv, og at det er en sulten gjeng som møtes igjen i starten av januar.

Se innslag fra sprintøkta her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere