Sprutet ut liksombabyer

Foto: Splash News/ABC (Splash News/ABC)

Moromannen Jimmy Kimmel imiterte fjortenbarnsmoren Nadya Suleman. Se bildene!

07.03.09 15:58

(SIDE2:) Det var i en sketsj komikeren ikledte seg hvit kjortel, parykk og store, røde lepper for å se ut som fjortenbarnsmoren Nadya Suleman.

Se bildekarusell nederst på siden!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kaos på fødestua
Ifølge Splash News lå Kimmel og sprikte med beina på et operasjonsbord mens det kom babydukker flygende i alle retninger. En av skuespillerne brukte et metallbrett som balltre på dukkene.

- Ikke press, sa «legen».

- Men jeg har mer i meg, sa «Suleman».

Solgte fødselsvideo
Arbeidsledige Suleman ble verdenskjent da hun fødte åttlinger tidligere i år. At hun hadde seks barn fra før gjorde henne ikke mindre populær. Sketsjen ble laget i forbindelse med at videoopptak fra den virkelige åttlingfødselen nylig ble solgt. Suleman skal ha fått opptil en million dollar for opptakene, og klarer nok å betale bleieregningene denne måneden også.

Intern humor
Det er ikke bare på jobb talkshowverten Kimmel omgås med komikere. Kjæresten Sarah Silverman er også kjent for sine mange ablegøyer. Da hun gjestet Kimmels show i fjor presenterte hun sin hjemmelagede sang «I'm fucking Matt Damon». I videoen synger Silverman og Damon om at de har hatt seg med hverandre bak ryggen til Kimmel, men det var bare tull. Hevnen var søt, og Jimmy Kimmel slo tilbake med sin egen versjon - «I'm fucking Ben Affleck».

Det ble slutt mellom stjerneparet i juli 2008, men allerede i oktober ville ryktene ha det til at de var sammen igjen.

Se bilder av den ekte Suleman åtte dager før fødselen(Ekstern lenke)

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

1685

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.