Gå til sidens hovedinnhold

Sps sentralstyre stiller sine plasser til disposisjon

Oslo (NTB): Hele sentralstyret i Senterpartiet stiller sine plasser til disposisjon, og valgkomiteen får dermed et helt åpent mandat til å foreslå nytt sentralstyre og partiledelse.

På partiets sentralstyremøte tirsdag vedtok et enstemmig sentralstyre å stille seg bak partileder Liv Signe Navarsetes råd om å kalle inn til et ekstraordinært landsmøte. Møtet vil finne sted 7. april.

- Sentralstyret vil gi organisasjonen mulighet til å gjennomføre en åpen og demokratisk prosess på fritt grunnlag. Derfor stiller hele sentralstyret sine plasser til disposisjon, heter det i vedtaket fra møtet.

Navarsete sier at organisasjonen står nå fritt til å velge det sentralstyret den mener er best egnet til å lede Senterpartiet.

- Det legges opp til at hvert fylkeslag får tid til å foreta en grundig og gjennomtenkt vurdering av hvem man ønsker skal lede partiet og sitte i partiets sentralstyre fram til landsmøtet 2015. Fylkeslagene vil nå kunne foreta en god og demokratisk prosess foran det ekstraordinære landsmøtet, sier Navarsete. (©NTB)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar