RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spydigheter ga rekordlønn

Idol-dommeren Simon Cowell tjener mest av tv-stjernene.

Hele 50 millioner dollar, eller 260 millioner norske kroner, tjente Cowell på sine tv-opptredener i 2007.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Det var nok til å passere toppnavn som David Letterman og Jay Leno på inntektstoppen. De to dro inn henholdsvis 32 og 27 millioner dollar, skriver Daily news som siterer TV Guides årlige oversikt.

Miley Cyrus, som spiller den populære ungdomsfavoritten Hannah Montana, dro inn 25 millioner dollar. Det var mer enn for eksempel Charlie Sheen og Kiefer Sutherland som dro inn henholdsvis 18 og 11 millioner dollar for sine roller i «Two and a half men» og «24».

Cowell er mest kjent for sine infame kommentarer til nervøse deltakere i Idol og andre talentshow. Han er blant annet kjent for følgende utsagn: «Nå som det er 500 kandidater igjen, hvorfor er det da slik at sjansene for at du skal gå videre er én til to millioner?».

Den eneste av tv-stjernene som dro inn mer enn Cowell var Oprah Winfrey. Hennes produksjonsselskap dro inn 350 millioner dollar, men TV Guide anslår at mesteparten av dette er andre inntekter enn det hun får for sine tv-opptredener.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere