Gå til sidens hovedinnhold

Spyttet på politimann

En mann gjorde seg vrang da politiet ville bøtelegge han for urinering. Les hele politiloggen her.

OSLO SENTRUM: Kl. 03.32 fra området rundt Kvadraturen kom det melding om en urinerende mann på 48 år. Politiet påtraff mannen og ville bringe han inn for bøtlegging. Under pågripelsen spyttet 48-åringen en politimann i ansiktet, og han vil bli anmeldt for dette også.

Biltyver sprayet - ble pågrepet

OSLO SENTRUM: Kl. 16.07 i går ettermiddag fikk politiet melding om at to personer hadde stjålet varer fra en butikk i Steen og Strøm. Den ene av dem hadde forsøkt å stikke av og sprayet en vekter i ansiktet. Begge de to oppførte seg truende og begge ble kjørt i arresten i Politihuset. De ble pågrepet for trusler, tyveri og bruk av sprayen. De to var en kvinne på 33 år og en mann på 24 år.

Syklist kolliderte - brukte ikke hjelm

OSLO: Kl. 2012 i går kveld kom det melding om en trafikkulykke i Pilestredet/Grensen. Det var en syklist som kolliderte med en bil. Syklisten ble kjørt Ullevål sykehus, men er ikke alvorlig skadet og er ved bevissthet. Syklisten - en mann på 34 år - brukte ikke hjelm. Bilføreren var en mann på 48 år. Dette blir en politisak av forholdet.

Fikk igjen kredittkoret - ble bortvist

OSLO SENTRUM: Fra et utested i Oslo sentrum kom det i går kl. 00.21 melding om en kvinne som var blitt fratatt sitt kreditkort fordi betjeningen mente at det ikke var henne som var avbildet på kortet. Den 18 år gamle kvinnen hevdet med bestemthet at det var henne, og da politiet kom til stedet ble identiteten fastslått med bakgrunn i mørkt og blondt hår. Kvinnen oppførte seg imidlertid på en slik måte at hun ble bortvist fra stedet ut natten.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene