RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sørlending druknet på fisketur i Vest-Agder

Sist oppdatert:
Kristiansand (NTB): En sørlending som hadde tatt med seg en tysk venn på fisketur i Svartevatn i Åseral kommune, mistet livet da han torsdag kveld falt over bord fra en liten jolle.

Tyskeren klarte ikke å få mannen om bord i jolla igjen før han ble trukket under vann av våte og tunge klær. Torsdag i 21-tiden ble han funnet av dykkere fra Mandal som raskt kom opp til Åseral.

Mannen gikk under nokså umiddelbart, sier operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrikt til NTB. Han hadde ikke flytevest og var ikke særlig svømmedyktig. Ulykken må ha skjedd rundt klokken 19, sier Austenaa.

Han opplyser at folk fra det lokale brannvesenet og ambulansetjenesten raskt kom til stedet, men letingen etter den savnede var forgjeves inntil dykkerne fant ham ved 21-tiden.

Lensmann Sigurd Langeid i Bygland sier avdøde var en lokal mann i 60-årene. Han skulle sette garn sammen med tyskeren da han falt ut. Han som var igjen i båten hadde ikke sjanse til å redde ham, sier Langeid til Fædrelandsvennen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere