RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DRAMATISK: Det blir en dramatisk og følelsesladd første episode av Brothers and Sister. Her Calista Flockhart som spiller Kitty Walker i serien.
DRAMATISK: Det blir en dramatisk og følelsesladd første episode av Brothers and Sister. Her Calista Flockhart som spiller Kitty Walker i serien. (TV 2)

Søskendrama tilbake

Intriger, søskenkjærlighet og Irak-krigen er utfordringer for familien Walker i «Brothers & Sisters».

(SIDE2): Calista Flockhart (43) er tilbake i rollen som Kitty når andre sesong av den prisbelønte dramaserien ruller over TV-skjermen onsdag kveld.

Første sesong av Walker-familien viste en stor søskenflokk som prøver å leve opp til foreldrenes tilsynelatende perfekte liv, men som i virkeligheten er fylt av intriger, utroskap og løgn. Moren Nora, spilt av Sally Field (61), forsøker å holde familien samlet så godt hun makter og det er også noe av utfordringene i sesong to av serien.

Krigsdrama
Familiens minstemann Justin, spilt av Dave Annable (28), ble i slutten av forrige sesong sendt tilbake til Irak som soldat etter at han ble narkofri. Sesong to handler mye om hvordan hans tilværelse der påvirker familien.

I kveldens episode skal Kittys bursdagsselskap feries, men de har noe annet i tankene denne kvelden. Familiens største bekymring at ingen har hørt fra Justin på tre uker og alle forsøker så godt de kan å la være å tenke på hva som kan ha skjedd med yngstemann i familien som befinner seg i Irak-krigen.

Ekteskapstrøbbel
For nesten samtlige søsken er det denne gangen betydelig med drama i forhold og ekteskap. Kitty sliter på hjemmefronten, hennes forlovelse til senatorkandidat Robert McCallister, spilt av Rob Lowe (44), viser seg å være en større utfordring enn hun trodde.

Eldste søster i familien, Sarah, sliter også i sitt ekteskap og Tommy og kona har en tøff tid i vente etter at en av tvillingene døde i første sesong.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kommer ut?
Onkel Saul møtte en gammel venn i slutten av forrige sesong og det ble spekulert i om Saul er homofil. Sesong to spiller fremdeles videre på hans relasjon til sin venn og kommer han til slutt ut av skapet?

Mens sesong to har premiere på TV 2 i kveld er det i USA klart sesong tre av den populære dramaserien allerede om to uker - så dramaet er definitivt ikke over for familien Walker.

Premieren ser du på TV 2 onsdag klokken 21.40.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere