RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Staberg dømmer Tromsø - Vålerenga

Sist oppdatert:
Det blir femte gangen han dømmer dette oppgjøret.

34 ganger tidligere har Per Ivar Staberg fra Harstad dømt Vålerenga og det har endt med 14 Vålerenga-seire, ti uavgjort og ti Vålerenga-tap. Vålerenga har på disse kampene fått 48 gule og to røde, mens motstanderne har sluppet unna med 44 gule og ett rødt kort. Vålerenga har fått tre straffespark for og to imot.

Fire ganger tidligere har han dømt oppgjøret mellom Tromsø og Vålerenga på Alfheim, og statistikken taler i favør av hjemmelaget. I 1995 vant Tromsø 2-1 og det ble 1-1 i en dramatisk kamp i 2003. Thomas Hafstad ga i den kampen Tromsø ledelsen fra straffemerket, men på overtid utlignet Freddy dos Santos til 1-1. Det ble tap 2-0 i 2004, mens i gullsesongen 2005 vant Vålerenga 1-0. Etter seieren i 2005 har ikke Staberg dømt dette oppgjøret mer.

Det blir første kamp denne sesongen Staberg dømmer Vålerenga, i fjor dømte han 1-0-seieren borte mot Molde samt 4-3-seieren borte mot Viking.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere