RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stabil oljepris før lagertall

Sist oppdatert:
Det har ikke vært store bevegelser i oljeprisen etter at den snuste oppunder 50 dollar fatet. Nå venter markedet på oljelagertall fra USA. Les om forventningene
Tirsdag steg oljeprisen på forventninger om lavere temperaturer i USA, noe som vil få etterspørselen av fyringsolje til å stige. Prisen på råolje for levering i februar steg til 49,50 dollar fatet, som er det høyeste nivået siden 30. november.

I natt falt oljen marginalt tilbake 0,3 prosent til 48,24 dollar fatet, i elektronisk handel. Mars-kontrakten, som nå har begynt å ta over for februar-kontrakten falt til 48,40 dollar fatet, skriver Bloomberg News.

Det er ventet at tilgangen på fyringsolje steg med 500.000 fat forrige uke, men analytikerne var mikset i sine forventninger.

En markedsaktør sier til Bloomberg News at de venter at oljeprisen skal nå 50 dollar fatet, og at det ikke er noen god ide å short-selge oljekontrakter for øyeblikket.

Det er ventet at tilgangen på råolje steg med 1 million fat forrige uke når det amerikanske energidepartementet onsdag ettermiddag, norsk tid, fremlegger oljelagertall.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere