RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stabæk kan ta igjen Vålerenga

Nå må det mobiliseres i Klubben i mitt hjerte.

Torsdag skriver dagbladet.no at Stabæk har nærmet seg Vålerenga i kampen om andreplassen i Klubben i mitt hjerte. Andreplassen gir også pengepremie som går til breddeavdelingen i klubben.

Rosenborg nærmer seg stemmerekord i konkurransen, men med skikkelig mobilisering det siste døgnet kan ting endre seg. Stem selv, og få alle du kjenner til å gjøre det samme. Vis at Vålerenga er klubben i ditt hjerte.

Klikk her for å stemme på Vålerenga Fotball

Lørdag 7. november klokka 00.01 startet avstemningen for Klubben i mitt hjerte. Som vanlig er det Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Norsk Tipping, P4 og Dagbladet som inviterer til å stemme på favorittklubben.

Vinnerne blir offentliggjort på dagbladet.no lørdag formiddag, og avstemningen stenger fredag.

Denne gangen er avstemningen delt inn i 5 klasser:

Klasse 1: Fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer. Her er førstepremien 100 000 kroner i utstyr, mens andrepremien er på 25 000 kroner.

Klasse 2: Fleridrettslag med mindre enn 500 medlemmer. Her er førstepremien 75 000 kroner i utstyr, mens andrepremien er på 25 000 kroner.

Klasse 3: Spesialidrettslag med flere enn 100 medlemmer. Her er det 50 000 kroner til vinneren, mens nest beste klubb får 25 000 kroner.

Klasse 4: Spesialidrettslag med færre enn 100 medlemmer. Her er det 25 000 kroner til beste klubb, mens nummer to får 10 000 kroner.

Klasse 5: Bedrifts- og studentidrettslag. Vinneren får 25 000 kroner, mens lag nummer to får 10 000 kroner.

Du kan stemme helt fram til fredag 20. november klokka 12.00.

PS: Om du får følgende beskjed "Feil: Du kan ikke stemme på samme klubb mer enn én gang", gjør følgende:

Det er lov å stemme på samme klubb mer enn én gang, men kun én gang per døgn. Trykk på "Søk" i den rød søkeboksen en gang til når du kommer inn på linken vedlagt. Da er det bare å taste koden (for å unngå juksing), også blir stemmen din registrert.

Klikk her for å stemme på Vålerenga Fotball



Klikk her for å bli tilhenger av Vålerenga Fotball på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere