Gå til sidens hovedinnhold

Stadig nye innbrudd

Sist fredag til og med mandag denne uken ble det meldt om syv innbrudd i lokalmiljøet.

VÅRT DISTRIKT: Fredag kveld fikk politiet melding om at noen hadde knust et vindu og tatt seg inn i en bolig i Lunnestien på Østensjø.

Deretter var det rolig på innbruddsfronten, helt frem til søndag morgen. Da ble det oppdaget innbrudd på Statoilstasjonen i Oberst Rodes vei på Nordstrand.

Tobakkstyver

Tyvene har brutt seg inn gjennom en ståldør til bensinstasjonens verksted, og derfra kommet seg inn i butikken hvor det ble stjålet tobakk.

Politiet antar at innbruddet kan ha skjedd i 1-tiden natt til søndag, og tar gjerne imot tips fra folk som kan ha observert noe mistenkelig.

Dirket opp låser

Søndag kveld i 22-tiden rykket politiet ut etter å ha fått melding om at en mann prøvde å dirke opp låser til leiligheter i Hauketoveien

Kort tid etter ble en 36 år gammel mann pågrepet på stedet for forsøk på innbrudd.

Blåmandag

Klokken 03.57 natt til mandag ble det meldt om innbrudd på Kiwi i Mekanikerveien på Oppsal.

Mandag formiddag ble det oppdaget innbrudd i en sokkelleilighet i Ekebergstien, men dette kan ha skjedd i perioden mellom18. desember og 4. januar. Her var listverk fjernet ved døren for at tyven skulle komme seg inn.

Litt før klokken 19 mandag kveld meldte en vekter fra om en knust rute etter et innbrudd i Oscar Dahls vei på Dal.

Bare noen timer etter dette måtte politiet foreta åstedsundersøkelse i en bolig i Langbølgen på Lambertseter, der det var blitt stjålet både penger og gull.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien