*Nettavisen* Nyheter.

Stadion utsatt

Strømsgodset får ikke realisert sin nye stadion før i 2010. Det er klart etter en revidert fremdriftsplan mellom klubben, ROM Eiendom AS og Drammen kommune.

"Sundland - prosjektet" skulle etter den opprinnelige planen stå ferdig i 2009. Nå medfører endringen blant annet at en ny stadion først vil kunne stå ferdig 01.04.2010, opplyser kommunaldirektør i Drammen kommune, Finn Egil Holm, i en pressemelding.

Partene møttes fredag til en prosjektgjennomgang, og på møtet ble en rekke elementer i det store og omfattende "Sundland - prosjektet" gjennomgått. Blant annet ble fremdriftsplanen for hele prosjektet gjennomgått.

Målet nå er at rådmannen i juni vil kunne legge frem anbefalt forslag til reguleringsplan og utbyggingsavtale til behandling i formannskapet. Dermed vil også plan- og avtale kunne legges ut til offentlig ettersyn - jf. plan- og bygningslovens regler - før sommerferien. Med dette opplegget har partene som målsetting at ny fotballstadion på Sundland vil kunne stå ferdig til 01.april 2010.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.