RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stakk kameraten og løp rett til politiet

Foto: Øystein Dahl Johansen
Sist oppdatert:

(Drammens Tidende) En person ble lettere skadd etter å ha blitt truet og stukket av en kamerat med et ukjent redskap ved Nav i Drammen. Både politi og ambulanse var raskt på stedet.

Ifølge politiets innsatsleder Geir Oustorp var det tre kamerater som diskuterte utenfor bygget hvor Nav holder til på Grønland på Strømsø.

- To av dem kom i krangel utenfor hovedinngangen, og den ene ble stukket i hånden, sier Oustorp til dt.no.

Løp fra stedet
Gjerningsmannen, 24 år gammel, løp fra stedet og nesten rett til politikammert. Mens politiet lette etter mannen meldte han seg på politivakten og ble tatt med til avhør.

Offeret, som er noe eldre, ble tatt hånd om av personale fra Nav.

- De ansatte handlet resolutt og tok vare på ham mens ambulanse ble tilkalt, sier Steinar Hansen, leder for Nav Drammen.

Ambulansen fraktet offeret til legevakten, men han hadde kun overflatiske skader, og skulle etter legevatbesøket til avhør hos politet.

Ikke funnet våpen
- Vi ha ikke funnet noe våpen eller lignende, og vi vet helle rikke hva krangelen besto i. Det håper vi å få avklart så raskt som mulig, sier Oustorp.

Steinar Hansen i Nav er glad for at ingen ansatte var involvert i epoisoiden. Hn roser også politiet som kom meget raskt til stedet. Nå ligger Na-kontoret kun noen får hundre meter fra politihsuet.

Les flere saker fra Drammens Tidende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere