RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stanser etterforskningen i voldtektssak

Trondheim (NTB): Politiet har stanset etterforskningen i en voldtektssak i Trondheim fordi kvinnen som skal ha blitt voldtatt, ikke ønsker å avgi noen ny forklaring.

Ved 3-tiden natt til lørdag fikk politiet melding fra en mann som sa at venninnen hans var blitt voldtatt på en privat adresse i nærheten av Leütenhaven i Trondheim.

Kvinnen ble kjørt til voldtektsmottaket på St. Olavs hospital og avga senere en midlertidig forklaring. Politiet ønsket å foreta et nytt avhør av den 21 år gamle kvinnen, men lørdag formiddag kontaktet hun politiet og sa at hun ikke ønsket å forklare seg på nytt.

- Fornærmede sa på telefon at hun ville glemme saken, og at hun ikke ville møte til et nærmere avhør, sier krimvaktleder Per-Einar Flatås ved Sentrum politistasjon til Adresseavisen.

Ingen er pågrepet i saken. Kvinnen har ikke trukket tilbake anmeldelsen, men ønsker ikke å uttale seg noe mer om den angivelige voldtekten. Politiet skal vurdere om det skal foretas noen nye etterforskningsskritt i saken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere