RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stanser Questerre-handel

Sist oppdatert:
Oslo Børs har valgt å innføre børspause i handelen med Questerre-aksjen etter mulig informasjonsflause
Aksjen var opp 13,9 prosent da børsen fant det betimelig å stanse handelen. Aksjen har steget kraftig i dag på en melding om at Questerre har gjort sitt første naturgass funn på en av sine lisenser i Canada.

Pressemeldingen er kun sendt ut av selskapet via sin canadiske nyhetsdistributør, og ikke via Oslo Børs hvor selskapet nylig ble tatt opp til notering.

Dette er bakgrunnen for at børsen nå har stanset handelen. Børsen skriver at de nå undersøker aksjekursen og gjør undersøkelser som kan resultere i en melding fra selskapet.

Over Oslo Børs har Questerre kun sendt ut en melding om en ufarlig brann før åpning i dag.

Tor Arne Olsen, pressetalsmann ved Oslo Børs, sier til iMarkedet.no at de vil sjekke opp informasjonen som har kommet fra selskapet.

- Dette må vi følge opp med selskapet, sier Tor Arne Olsen, som forteller at de børsnoterte selskapene må sørge for att informasjon kommer til alle i markedet samtidig gjennom publisering i børsens informasjonssystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere