RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stanser TV-sendinger etter trusler fra Medieforvaltningen

Sist oppdatert:
Statens Medieforvaltning truer med å frata et kristent senter konsesjonen på grunn av påstander om ulovlig reklame. Nå stoppes TV-sendingene.

NRK Rogaland melder at Karisma Senter TV har bestemt å stanse TV Rogaland-sendingene på NRK2 inntil videre.

"Bønnesvar" har blitt sendt på torsdag ettermiddag og Karisme send er oggså på NRK2 på lørdag og søndag formiddag.

Medieforvaltningen mener at Karisma Senter TV ikke kan leie inn selskapet Videovisning, som lager TV Rogaland, til å lage programmer som de mener inneholder skjult reklame og ulovlig produktinformasjon om bobiler, båter og eiendommer i Spania.

Medieforvaltningen undersøkte ett program som ble sendt den 9. juli. Sendingen fra Karisma Senter TV heter TV-Rogaland og deler av sendingene har et innhold og form som kan forveksles med sendingene fra NRK Rogaland og TV Vest.

Dette er også brudd på vilkårene for å få konsesjon, meiner Statens Medieforvaltning, ifølge nettsidene til NRK Rogaland

Konsesjonen til å sende på NRK2 fikk den kristne kanalen i februar i år. Ansvarlig redaktør Arnfinn Clementsen i Karisma Senter TV mener de har holdt seg til regelverket, men ønsker en snarlig avklaring for å beholde konsesjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere