RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stappfullt for BigBang

Foto: Roy Hilmar Svendsen (iBergen.no)
Sist oppdatert:
«Alle» vil ha en liten bit av Øystein Greni og bandet hans. Spesielt når det er gratis.

(iBergen.no) : Det var smekkfult i lokalet og lang, lang kø utenfor da plateaktuelle BigBang spilte minikonsert hos Platekompaniet på Torgalmenningen klokken 16.30 i ettermiddag. Gruppen spiller senere i kveld i Aulaen på NHH, men tok seg tid til å hilse på fansen, spille litt gratis og skrive autografer.

Skjønt, hvor mange av de fremmøtte som går hjem med Øystein Greni og Olaf Olsens signaturer på plater, pupper eller lår, er uvisst. For den 31 år gamle frontfiguren så virkelig ut til å kose seg på gratiskonserten.

- Dere kan velge om dere vil ha mest musikk eller mest autografer, hoiet Greni til de fremmøtte etter to-tre låter.

De flere hundre publikummerne skrek på mer musikk, og fikk det de ønsket seg.

- Er alle enige i det? Da spiller vi et par låter til, sa Greni og talte opp.

Fansen fikk blant annet høre «My First Time» og «Too Much Yang» fra deres siste album, som ble sluppet denne uken og solgte til gull på fire dager. På sistnevnte dro Greni både soloer og riff med en frekk slide, og minnet mer om en ung og vårkåt Joe Perry enn en eks-skater fra Oslo. Med andre ord, det lover godt for de som har vært så heldige å få billetter til kveldens konsert på NHH.

Selv om den konserten er utsolgt, er det fortsatt håp. Onsdag 18. april kommer BigBang tilbake på Bergen og spiller på USF Verftet. Det skal fortsatt være flust av billetter igjen til denne konserten.

Ansatte på Platekompaniet forteller at det er uvanlig med så mye folk på gratiskonsertene i butikken, men at konserten i dag neppe er ny rekord.

- Vi har hatt enda mer folk her når Sondre Lerche spiller, forteller de til iBergen.no.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere