RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Star Reefer gjøre gode slutninger

Sist oppdatert:
Kjøleskipsrederiet Star Reefer og de andre store aktørene i markedet slutter nå skipene på 12 måneders kontrakter på sterke rater
Alle aktørene i kjøleskipsmarkedet er i disse dager travle med forhandlingen om neste års 12 måneders kontrakter og ratene fortsetter trenden oppover.

Ifølge skipsmeglere TradeWinds har snakket med har blant annet Kristian Siems Star Reefer bortbefraktet fire store kjøleskip på 565.000 kubikkfot på 12 måneders kontrakter med en rate på 77 cent pr. kubikkfot. Star-poolen har på sin side sluttet inn skipene på 70 cent.

Rederiet skal også ha borbefraktet fire skip i Polar-klssen på 75 cent, skipene er leid inn fra tyske MPC Munchmeyer Peterson Steamship på 69 cent pr. kubikkfot.

Det store antallet kontrakter gjør ifølge markedsaktører at Star i år ikke kommer til å sette skip inn i LauritzenCools konkurrerende pool.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere