Gå til sidens hovedinnhold

- Star Wars overgir seg til det homofile riket

Kristen leder fordømmer nytt Star Wars-spill.

Den kristne lederen Tony Perkins er lite fornøyd med at spillskaperne legger inn en «homofil funksjon» i nye «Star Wars: The Old Republic».

- I det nye Star Wars-spillet er kanskje den største trusselen mot riket homofile aktivister. I en galakse ikke så langt, langt borte, har Star Wars-spillere allerede gått til den mørke siden. Det nye spillet har lagt til en spesiell funksjon: Homofile forhold, sier Tony Perkins i en radiokommentar, skriver rawstory.com.

Hør radikommentaren i bunnen av saken!

- Overgir seg til det homofile riket
Den kristne lederen oppfordrer nå sin hær av tilhengere om å ta affære mot spillselskapet bak det nye Star Wars-spillet

Perkins liker svært dårlig den nye funksjonen spillet er i ferd med å få. Det er selskapet BioWare som står bak det nye spillet.

- Star Wars overgir seg til det homofile riket, sier Perkins.

Ifølge Perkins, overrasker den nye funksjonen mange spillere siden BioWare i 2009 gjorde det klart at homofile ikke eksisterer i Star Wars-universet.

Men på grunn av en rekke klager, så vedtok spillskaperne å legge inn denne nye funksjonen, noe homofile er svært glade for.

- Stjerneforvrengt tankegang
Nå oppfordrer Tony Perkins å logge seg på Star Wars-forumene for å få spillskaperne til å snu.

- På nettsiden er det over 300 sider med kommentarer, og mange av disse uttrykker sinne for at deres barn vil bli eksponert for denne «stjerneforvrengte» tankegangen. Du kan nå logge deg inn for å bli med på oppropet. Det er på tide å vise spillselskapene hvor makten ligger, sier Perkins.

Men et raskt søk på BioWares forum viser at det ikke er «over 300 sider med kommentarer» på emnet - og veldig få av kommentarene er «sinte» på den kommende funksjonen. Faktisk undrer mange hvorfor funksjonen ikke har kommet tidligere.

Lanseres snart
Den nye homofile funksjonen er imidlertid ennå ikke lagt inn i spillet.

- Romanser mellom karakterer av samme kjønn vil bli lansert med en kommende oppdatering, skriver spillselskapet i en uttalelse.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken