Gå til sidens hovedinnhold

Start-avtale verdt 30 millioner

Start Toppfotball AS har signert en avtale med Scantrade AS/Umbro verdt 30 millioner kroner. Utstyrsavtalen har en varighet på seks år.

Avtalen innebærer at Umbro skal levere alt av fotball- og supporter utstyr til klubben slik som i dag.

Får TV-eksponering

Umbro går inn som Premium Partner, hvor blant annet hele langsiden i TV-sonen blir prydet med Umbro logo. Totalverdien på avtalen lyder på rundt 30 millioner kroner for perioden, skriver ikstart.no.

Den eksisterende avtalen løper ut 2008, men Scantrade AS og Start ønsket likevel å reforhandle avtalen i god tid før denne utløp.

- Det var et ønske om å komme til en ny langsiktig avtale med Start, både med tanke på nye Sør Arena og ikke minst det faktum at toppfotballen i Norge er i rivende utvikling, sier adm. dir. Terje Normann Johanssen i Scan Trade AS.

Tror på mye moro

- Det er utrolig positivt at Start har jobbet hardt for å få på plass ny stadion som kommer til å gi en helt ny ramme for fotballkamper på Sørlandet. Gjennom fjorårets ansettelse av Stig Inge Bjørnebye som trener og ikke minst den klare målsetting om å være en ledende klubb i Norge så vel som i Skandinavia. Vi tror det kan bli noen artige år sammen med Start, sier Johanssen.

Start-ledelsen jubler over avtalen.

- Umbro holder til på Sørlandet. De har lager på Vennesla, og vi har erfart at de kan yte oss den beste servicen på leveranse av utstyr. Fotballutstyret er verktøyet til spillerne, og med den kvaliteten Umbro kan tilby var vi aldri i tvil om forlengelsen, sier daglig leder i Start Toppfotball AS, Harald Andersen.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene