RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Startet med et skrik

Sist oppdatert:
Norges minst kjente fotballproff er på vei til VM.

theshirt heiden skrik 1
theshirt heiden skrik 1

Bjørn Heidenstrøms første dag på sykkel i retning Sør-Afrika startet med et skrik, fortsatte med punktering før den endte med gullsignatur på Mysen.

Følg Heidenstrøms reise på theshirt.no.

Lørdag morgen sendte Terje ”Hengern” Hellerud den tidligere Englandsproffen av gårde fra Vestbanen i Oslo. Etter et stopp på utsiktspunktet i Ekebergåsen for posering og intervjuer fortsatte turen til Mysen der a-laget hadde sin ”helvetesuke” i januar.

- Jeg kom frem til slutt, men punkterte det ene hjulet på sykkelhengeren allerede etter to mil, sier Heidenstrøm til vif-fotball.no.

- Hjelpen var imidlertid ikke langt unna. Jeg la ut melding om uhellet på twitter, mine venner på Mysen plukket den opp og etter en halvtime var hjelpen på plass.

Vel fremme på Mysen ventet en ny overraskelse.

- Olaf Tufte hadde fått nyss om draktprosjektet og hadde signert trøya til Falk/Horten. I tillegg fikk jeg drakta til Delta-styrken. Utrolig stort!

Du kan følge hele reisen på theshirt.no. Heidenstrøm er på nett hele veien og oppdaterer siden med blogger, videosnutter, bilder og twitter-meldinger.

The Shirts facebook-gruppe finner du her.

Hvis du kjenner noen i Sverige eller andre stedet på reiseruta, del gjerne visjonen om The Shirt. Målet er å lage verdens største signerte fotballdrakt satt sammen av trøyer fra store og små klubber fra hele verden.

theshirt heiden rast 1
theshirt heiden rast 1

theshirt heiden hengern 1
theshirt heiden hengern 1

theshirt heiden sykkel 1
theshirt heiden sykkel 1

theshirt heiden sykkel 2
theshirt heiden sykkel 2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere