RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Statens vegvesen: Forferdet over sprengningsulykken

Vegdirektør Terje Moe Gustavsen i Statens vegvesen sier han er forferdet over sprengningsulykken som skjedde i forbindelse med arbeid i en jernbaneundergang på Geilo.
Vegdirektør Terje Moe Gustavsen i Statens vegvesen sier han er forferdet over sprengningsulykken som skjedde i forbindelse med arbeid i en jernbaneundergang på Geilo. Foto: Anette Karlsen (NTB scanpix)

Vegdirektør Terje Moe Gustavsen i Statens vegvesen sier han er forferdet over sprengningsulykken som skjedde i forbindelse med arbeid i en jernbaneundergang på Geilo.

Les mer: Tre omkom i sprengningsulykke på Geilo

Statens vegvesen er byggherre for prosjektet for å bygge en ny jernbaneundergang ved Trøa, hvor arbeidsulykken skjedde onsdag.

– Dette er en av de mest alvorlige og tragiske arbeidsulykkene på et av våre prosjekter noensinne, sier Gustavsen på Statens vegvesens egne nettsider.

Veidirektøren reiste selv til Geilo da ulykken ble kjent.

– Jeg er forferdet over det som er skjedd. Mine tanker går nå til pårørende til de som har omkommet i denne tragiske ulykken.

Statens vegvesen vil bidra med all tilgjengelig kompetanse og kunnskap for å finne årsaken til ulykken, sier Gustavsen.

– Vi har en nullvisjon om at ingen skal omkomme på våre anlegg. Vi må behandle hver eneste ulykke som den tragedien den er, og gjøre alt vi kan for å sørge for at noe lignende ikke skjer igjen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere