RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Statoil avviser Shtokman-rykter

Sist oppdatert:
Oljeselskapet tilbakeviser påstander om at de er i nye forhandlinger med Gazprom
Informasjonsdirektør Ola Morten Aanestad i Statoil har sendt ut en pressemelding der de tilbakeviser at de er i forhandlinger med Gazprom. NA24 skrev tidligere i dag at TV2 melder at Statoil kan være inne i Shtokman-varmen igjen.

- Flere medier har i dag publisert artikler som indikerer at Statoil er i nye forhandlinger knyttet til Shtokman-utbyggingen. Dette er ikke riktig. Gazprom har kunngort at selskapet vil utvikle Shtokman-feltet uten internasjonale partnere. Det har Statoil tatt til etterretning, skriver Aanestad i en pressemelding.

Informasjonsdirektøren påpeker at Statoil har ikke innledet noen nye forhandlinger eller diskusjoner knyttet til Shtokman-utbyggingen.

- Uttalelser som gir inntrykk av noe annet enn dette, har ikke dekning i den faktiske situasjon, heter det i meldingen fra Statoils informasjonsdirektør.

Les mer her: Statoil fikk nytt russerhåp

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere