RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Statoil fortsatt kjølige til indiske frierier

Sist oppdatert:
India har jobebt tungt de siste par månedene for å få Statoil med i utiklingen av landets dypvannsprosjekter, men Statoil er fortsatt avvisende i forhold til inderne
I slutten av forrige uke av India igjen frempå med frierier til norske oljemyndigheter og Statoil, for å få sistnevnte med i å utvikle landets dypvannsprospekter inne olje og gass.

Ifølge Upstream skal det også de to siste ukene har vært samtaler på høyt nivå mellom Statoil og det indiske statslejselskapet ONGC, men uten resultat.

Styreformann Subir Raha i ONGC skal ha møtt Statoils Peter Mellbye i London for to uker med tilbud om et samarbeid. Raha skal også ha tilbudt Statoil deltagelse i fem av NGCs dypvannsblokker utenfor India.

Men Statoil avviste ifølge Upstream tilbudet, og sa at de kun er interessert i å gå med i godt definerte prosjekter med fordeler for begge parter.

ONGC og India har slitt med å utvikle sine dypvannsprosjekter og har jobbet intensivt de siste to månedene både på regjeringsnivå og selskapsnivå for å få inn Statoil med sin teknologi- og ekspertise.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere