RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Statoil har ikke hørt fra India

Sist oppdatert:
Den indiske petroleumsministeren gikk tidligere denne uken ut å ville ha en allianse mellom India og Statoil på dypvannsteknologi. Statoil har fortsatt ikke fått en henvendelse
Det var mandag denne uken at Indias petroleumsminister Mani Shankar Aiyar uttalte at landet ønsker å danne en allianse mellom statsoljeselskapet ONGC og Statoil.

Men så langt har ikke Statoil hørt noen fra inderne.

- Vi har ikke fått noen direkte henvendelse fra ONGC og India, sier talsmann Harald Schjeldrup i Statoil til iMarkedet fredag.

Schjeldrup er stedfortreder for Statoils talsmann for internasjonal virksomhet, og opplyser at han har sjekket med Statoils ulike enheter senest i dag.

- Vi registrer interessen. Generelt sett så screener vi India på like linje med andre land, sier Schjeldrup.

Bakgrunnen for Indias ønske om en allianse med Statoil er Norges og Statoils ledende posisjon på dypvannsteknologi. ONGC er midt inne i en større letekampanje på dypt vann, men resultatene så langt har vært nedslående.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere