RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Statoils Fjell tar moderasjonslinjen

Sist oppdatert:
Statoils konsernsjef Olav Fjell har blitt enig med styret om å ikke få noen lønnsøkning i 2003. Vedtaket er i tråd med forsøket på å få til et moderat lønnsoppgjør
Ifølge en pressmelding fra Statoil, så vil Fjell heller ikke få utbetalt bonus for 2002, tross selskapets meget gode resultater i fjor.

- Fjell gjør en imponerende jobb, men endringer i toppsjefens lønn er ikke gjenstand for automatikk i Statoil. I år har vi valgt å ta hensyn til andre faktorer enn bare selskapets resultater, sier styreleder Leif Terje Løddesøl i en kommentar.

Statoil skriver i meldingen at de på denne måten ønsker å markere oppslutning om det inntektspolitiske samarbeidet som Regjeringen og partene i arbeidslivet ble enige om i januar.

Både Fjell og generaldirektør Eivind Reiten i Norsk Hydro har vært i søkelyset på grunn av sine bonus utbetalinger for inntektsåret 2001 som ble utbetalt i 2002.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere