RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Statsbygg-sjefen fikk lederpris

Oslo (NTB): Statsbyggs toppsjef Øyvind Christoffersen er tildelt lederutmerkelsen «Kunsten å lede».

Prisen som Norwegian-sjef Bjørn Kjos og Marit Breivik i håndballforbundet tidligere har mottatt, ble utdelt på konferansen PersonalForum i Tønsberg onsdag kveld.

- Jeg ble meget overrasket over å få denne prisen. Men jeg kan ikke legge skjul på at det selvfølgelig er svært hyggelig at det arbeidet som er blitt gjort i Statsbygg disse årene, blir lagt merke til, sier Øivind Christoffersen om tildelingen av HR Norges fremste lederutmerkelse.

Juryen peker i sin begrunnelse på at det var en særdeles ustabil og urolig periode for organisasjonen da Øivind Christoffersen tok over som administrerende direktør i 2000. Men gjennom det som blir beskrevet som fremragende ledelse og godt faglig arbeid klarte han å få til en leveringsdyktig organisasjon med engasjerte medarbeidere.

Juryen roser videre både Christoffersen og Statsbygg for en særlig gjennomføringsevne fra juli 2011 og utover. Selskapet får skryt for å ha gått i bresjen for innovative IT-løsninger og for det vellykkede prosjektet med Opera-byggingen, et bygg som sto klart før det planlagte tidspunktet og endte opp innenfor den fastlagte økonomiske rammen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere