Scott Morrison har vært statsminister i Australia siden 2018. Han har lang fartstid i politikken, men politisk håndverk og tradisjonelt håndverk må kunne sies å være to vidt forskjellige ting. Det fikk Morrison erfare forrige uke da han var på besøk hos en bedrift i Nord-Australia.

Se video av tabben her:


For da statsministeren skulle bryne seg på sveiseapparatet, gikk det ikke så veldig bra. Morrison iført sveisemaske, gjorde seg klar til å sveise, men idet han fyrte opp blåselampen, tok han av seg masken for å se bedre.

Det ser i videoen ut til at lyset fra flammen kom overraskende på statsministeren. Videoklippet har fått bein å gå på i sosiale medier, og er på få dager sett av millioner av mennesker.

– Hvis folk synes klippet er morsomt, så har jeg ikke noe problem med det. Jeg har mye å lære før jeg kunne tatt en slik jobb, sa statsministeren til 2GB.

Morrison sa videre at han synes det er flott at lærlinger får muligheten til å prøve seg i arbeidslivet, og han ga ros til små bedrifter i Australia som gir lærlinger muligheten.