*Nettavisen* Nyheter.

Statsministeren inn i asylfloken

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) bekrefter overfor NTB at hun har engasjert seg i asylforhandlingene mellom Høyre/Frp og Venstre og KrF.

28.02.14 10:50

Statsministerens kontor ble koblet inn da det planlagte forhandlingsmøtet på Stortinget mellom regjeringspartiene Høyre og Fremskrittspartiet og støttepartiene Venstre og KrF brått og uventet ble avlyst torsdag kveld.

- Jeg har vært med i noen samtaler om hvordan forstår vi samarbeid. Det er viktig. Og det er jo mitt ansvar som statsminister: Hvordan forstår vi denne avtalen, og hvordan sørger vi for at regjeringen følger det som er enigheten på Stortinget, sier Erna Solberg til NTB.

Torsdag kveld var det rigget til pressekonferanse i vandrehallen i Stortinget. Etter et siste forhandlingsmøte skulle de fire samarbeidspartiene etter planen presentere hver sine seire etter uker på overtid med forhandlinger om innvandrings- og asylpolitikken.

Slik gikk det ikke.

Floken handler om hvor mye avtalen skal binde opp regjeringens innvandrings- og asylpolitikk de neste fire årene. Frp vil ha frihet til å utforme ny politikk, Venstre og KrF stritter imot. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.