RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Status quo i Q-free

Sist oppdatert:
Teknologikonsernet Q-Free har hatt et kvartal helt på linje med guiding og samme periode i fjor. Adm. direktør Kai Bogen opprettholder tidligere omsetningsguiding, men forventer resultatbedring i andre halvår
Q-Free omsatte i andre kvartal for 67,9 millioner kroner, mot 66,2 millioner i samme periode i fjor. Driftsresultatet endte på minus 3,3 millioner kroner, mot minus 2,9 millioner i fjor.

- På tross av fokus på kostnadskutt i kvartalet ble det ikke positivt driftsresultat, og det skyldes hovedsaklig stor aktivitet på markedssiden og kostnader i forbindelse med dette, skriver selskapet i en kommentar til tallene.

Q-free skriver i rapporten for kvartalet at de opprettholder forventningen om en omsetning i inneværende år på linje med 2002. Samtidig opplyses det at selskapet venter en bedring av driftsresultatet i andre halvår.

- Dette skyldes først og fremst inntektsføring av prosjektene og flere standard produktleveranser, skriver selskapet.

Selskapet fortsetter å ha god likviditet, og hadde ved utgangen av andre kvartal 97,5 millioner kroner på bok. Langsiktig gjeld utgjorde 18,1 millioner. Selskapet har som målsetning å levere en positiv kontantstrøm for året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere