RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stavelin til TeleComputing (Ny)

Sist oppdatert:
Den tidligere Ementor-toppen Svein Stavelin er ansatt som ny adm. direktør i TeleComputing. Til iMarkedet sier Stavelin at han ser for seg en kraftig løft i topplinjen fremover
Han overtar sjefsstolen i TeleComputing etter Svein Hov Skjelle, som vil gå tilbake til sin tidligere stilling som finansdirektør i selskapet.

Hov Skjelle har vikariert i lederjobben etter at Jan Erik Larsen trakk seg i forbindelse med tredje kvartalsresultatene.

Stavelin vil tre inn i stillingen etter nærmere avtale over nyttår.

Den nye Telecomputing-sjefen sier til iMarkedet at topplinjeveksten er hovedutfordringen til det nye selskapet hans fremover.

- Det er topplinjeveksten som er hovedutfordringen ja, sier Stavelin.

Han legger til at Telecomputing nå har en årlig omsetning på 260 millioner kroner, og ser for seg et løft i omsetningen fremover.

- Vi bør klare å få topplinjen opp ganske mye, sier Stavelin til iMarkedet.

Svein Stavelin har omfattende erfaring som toppleder i IKT-bransjen, blant annet som konsernsjef i Avenir ASA og Ementor ASA. Han kommer nå fra stillingen som konsernsjef i det nordiske konsulentselskapet Creuna A/S, hvor han også har vært gründer og medeier.

Stavelin vil fortsette som styremedlem i Creuna, men ikke lenger delta aktivt i selskapets ledelse. Stavelin er utdannet sivilingeniør fra NTH og bedriftsøkonom fra BI.

- Vi er glad for å få om bord en leder av Svein Stavelins kaliber. Stavelin har erfaring fra vekstselskaper og internasjonal virksomhet, og vil bidra med en ny dimensjon i ledelsen av TeleComputing, sier styreformann Jan Engebretsen i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere