Steam er relansert

Verdens største nettbutikk har fått nye funksjoner og nytt utseende.

27.04.10 13:59

Det er ikke bare Spotify som relanseres i disse dager. Steam, verdens største nettbutikk for PC-spill, har gått gjennom et solid treningsprogram og avsluttet med et saftig ansiktsløft. Her får du oversikt over nyhetene.

HTML EMBED

Steam har ifølge Valve selv 25 millioner brukerne, som legger igjen 12 milliarder spillerminutter i måneden fordelt på over 1000 spill. Nyhetene har vært tilgjengelige gjennom en lengre betaperiode, men nå er tiden inne for oss «vanlige dødlige».

Den nye steamklinten har fokus på vennelister, hvor du kan se hvilke spill dine venner spiller eller har kjøpt. Dette er nyttig informasjon når du selv skal kjøpe et spill.

Foto: (Valve)

Valve har også forbedret nyhetsaggregatoren for de spillene du allerede eier, det er med andre lettere å følge med på hva som skjer med de spillene du bryr deg mest om.

Den nye klienten samler også utmerkelsene du får i spill, og presenterer dem i én oversikt.

Har du kjøpt mange spill via Steam, kan du også gleder deg over et forbedret arkivsystem som blant annet muliggjør personlige kategorier. Du kan for eksempel plassere «Left 4 Dead» i kategorien «Spillene jeg knuser Kristian Evensen i».

Se skjermbilder av den nye Steam-klienten:

3210

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag